REVIEWED: 08 January 2018

SOURCE: TripAdvisor

Brigitte N

Heerlijk guesthouse in centrum van Kaapstad. Dichtbij openbaar vervoer. Geweldig ingericht in Afrikaanse stijl. Lekker terras en kleine pool om te vertoeven na dagje stad. Slaapkamers geweldig ingericht met groot lekker bed, mooi badkamertje en fijne douche. Bediening is zeer vriendelijk en bezig om het de gasten naar het zin te maken. Genoten van het ontbijt in de zon op het terras. Ik wilde erg graag blijven. Plekje waar je je erg thuis voelt !! Zou zo weer terug willen...

REVIEWED: 10 January 2018

SOURCE: TripAdvisor

EsemeToulouse

Niche dans un beau quartier ce guest house est parfait pour une famille .Nous occupions 5 chambres ,chacune avec une dcoration originale , et nous avions l'impression d'etre paraitement chez nous .La piscine est tres petite .Le petit dejeuner du matin prpar avant notre lever est parfait et copieux .De tres bons produits deguster .A revenir .

REVIEWED: 11 January 2018

SOURCE: TripAdvisor

Frank N

After our RV trip through the south of SA we stayed for two nights in this guesthouse. We were with a party of 11, so occupied all rooms which made it look like our large home. Thandi and Themba (hope the names are correctly spelled) made us feel like home. Breakfast was served with love and sitting at the large table outside was perfect. Swimming pool is small but perfect for washing off the dust after a day in the city. Only disadvantage was that we heard the neighbours and their (little) dogs quite often during the day. For sleeping they did not bother us.

REVIEWED: 20 January 2018

SOURCE: Google

TASHREEKA HENDRICKS

Lovely, homey and cultured

REVIEWED: 19 February 2018

SOURCE: Booking.com

Sunsandal

Very enjoyable stay.

We had the use of the kitchen to cook our own dinner. Very friendly Joshua!!

REVIEWED: 19 February 2018

SOURCE: Hotels.com

Laura

Super

Erg vriendelijk personeel, erg schoon en goed ontbijt, ondanks de water problemen, goed opgelost

REVIEWED: 05 March 2018

SOURCE: Booking.com

Yvonne

Fatastisch leuke lodge in kaapstad

Een prachtig kleinschalige lodge. Heel leuke gekleurde kamer. Megabed.Ontbijt was fantastisch. Personeel heel vriendelijk. En behulpzaam.

REVIEWED: 02 April 2018

SOURCE: Booking.com

Christian

Wir waren für 5 Übernachtungen da und könnend das Sweet Olive Guesthouse sehr empfehlen.

Gute Lage, gut erreichbar, ber High Level Road schnell in die Stadt, zum Tafelberg, ans Meer. Parkpltze vorhanden, hbsch eingerichtet ("shabby chic"), schnes Bad, gutes Frhstck im schnen Innenhof, nettes Personal.

REVIEWED: 15 June 2018

SOURCE: Google

Shamé Sadindi

Lovely and neat.Equipped with modern rustic furniture. Located in a quiet street within walking distance to all amenities. The Sea Point promenade is a 20 minute walk.

REVIEWED: 11 July 2018

SOURCE: TripAdvisor

Thijssea

Na een lange vlucht werden we opgehaald en naar het Sweet Olive Guesthouse gebracht. Heerlijk huis dat leuk is ingericht en voldoende plaats bied en dichtbij openbaar vervoer, winkels en de zee is. Iedere ochtend een lekker ontbijt dat op je wensen klaar wordt gemaakt. Kamers zijn ruim en voorzien van een mooie badkamer.